wtorek, 24 maja, 2022

Nadczynność tarczycy

Łódź, 13.06.2021r.

Drogi Panie Aleksandrze                        

Pragnę bardzo podziękować za wyleczenie mnie z nadczynności tarczycy. Dokonał Pan „Wielkiej Rzeczy”. Do dziś nie mam objawów choroby, a moje TSH jest nadal w normie.

Krótko przypomnę moją historię.

Luty 2019.

Czułam się bardzo źle

Czułam się bardzo źle, byłam osłabiona, ciągle zdenerwowana bolała mnie głowa, kołatało serce, szybko się męczyłam, wypadały włosy, łamały paznokcie.

Niskie TSH
Nadczynność tarczycy – niskie TSH

Myślałam, że to zimowe przesilenie organizmu i na pewno szybko minie, lecz nie minęło. Wówczas umówiłam się na wizytę do lekarza rodzinnego. Po badaniach laboratoryjnych, szybko otrzymałam diagnozę. Nadczynność tarczycy TSH- 0,044 µlU/ml.

Zaczęłam brać lekarstwa, które przepisała mi pani doktor, lecz po 4 dniach systematycznego zażywania miałam problem z żołądkiem, ból i pieczenie w przełyku były nie do wytrzymania. Musiałam odstawić lekarstwa.

Naturalne sposoby leczenia

Wtedy pomyślałam, że spróbuję naturalnych środków leczenia.

Umówiłam się telefonicznie na seans do Pana w gabinecie. Już po pierwszej wizycie poczułam się lepiej, byłam wyciszona, a ból głowy znacznie się zmniejszył. Przychodziłam na seans jeden raz w tygodniu i z każdym kolejnym tygodniem czułam poprawę.

Zgaga minęła, żołądek przestał boleć, serce odzyskiwało stabilność, czułam ogólne wzmocnienie i wyciszenie.

Hormony tarczycy TSH w normie
TSH po bioenergoterapii

Po 4 tygodniach odważyłam się sprawdzić poziom TSH. Okazało się, że wynik badania hormonu TSH wykazał 2,15µlU/ml  przy zakresie referencyjnym 0,270-4200.

Aby jeszcze bardziej wzmocnić efekty terapii, nadal przychodziłam przez jakiś czas na seans 1 raz w tygodniu i śledziłam wyniki badań.

Uciążliwe dolegliwości całkowicie ustąpiły

Wszystko było w porządku, a uciążliwe dolegliwości całkowicie ustąpiły.

Minęły 2 lata od początku mojej choroby, a wynik TSH jest nadal w normie.

Moje zapiski:

TSH 29.03.2019 – wynik 0,044    (zakres referencyjny 0,270-4,200)

TSH 25.04.2019 – wynik 2,15      (zakres referencyjny 0,270- 4,200)

TSH 13.06.2019 – wynik 2,26      (zakres referencyjny 0,270-4,200)

TSH norma
TSH wraca do normy po zabiegach bioenergoterapii
TSH a bioenergoterapia
TSH wraca do normy po zabiegach bioenergoterapii

TSH 24.05.2021  – Wynik 3,04    (zakres referencyjny 0,270- 4,200)           

Dokumentacja medyczna do wglądu dla osób zainteresowanych, jest dostępna w gabinecie Pana Ostrogskiego.

                                                                                              

Serdecznie pozdrawiam

                                                                                             Małgorzata Kołodziejczyk

Poprzedni artykułMotywacja a zaspokajanie potrzeb
Następny artykułNerwica, stany lękowe

Related Articles

Bądź na bieżąco

80FaniLubię
0ObserwującyObserwuj
0SubskrybującySubskrybuj

Ostatnio dodane